User Rating: 1 / 5

Star ActiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

     Pe loc repaos recrut, aceasta este doar o infomare asupra detasamentului militar Battlefield 4 DTV. Citeste mai departe doar daca doresti ceva mai mult decat un clan obisnuit si ai peste 16 ani, altfel te rog sa inchizi acest articol. Thf-DTV este ...

o noua forma de organizare a unui grup restrans de jucatori de Battlefield 4, o organizare de tip militar dar NU exagerat. Aici jucatorii de Battlefield invata tactici militare noi, adaptate noii societati in care ne aflam, tactici pe care le aplica din mers in jocul Battlefield 4. Thf-DTV NU este o relaxare, acea jumatate de ora pe care o vei petrece intr-o misiune de confruntare virtuale va fi obositoare si grea; dar asta doar daca reusesti sa treci de testele care trebuie sa le sustii ca sa fii admis in acest detasament. In acest detasament totul este obligatoriu si foarte serios mai ales din punct de vedere disciplinar, conduita verbala este stricta si la obiect, aici distrugem echipamente si vehicule militare controlate de alti oameni care sunt 100% determinati sa te ucida fara nici o urma de remuscare. Pentru mai multe informatii despre cum poti si tu sa faci parte din Thf-DTV deschide prima data un post de recrutare AICI pentru a intra in clanul obisnuit DTV, apoi cantacteaza un oficial de recrutare pentru detasamentu militar .

PRIMA LECTIE :

- nu subestima niciodata un om inarmat (indiferent pe cine reprezinta), acesta are intotdeuna un singur scop. Daca nu esti pregatit 100% sa il "neutralizezi" stai deoparte.  REGULA SE APLICA UNIVERSAL IN ORICE SITUATIE. Priveste realitatea si vei mai avea o sansa, sansa pe care MULTI nu o mai au !

- 18+   http://www.liveleak.com/view?i=b0c_1399671187

Log in to comment