User Rating: 1 / 5

Star ActiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Ca urmare a nerespectarii termenilor si conditiilor de membru AlexFrost nu mai esti mercenar al Detasamentului DTV, ai depasit termenul de prezentare pe serverul de voce DTV cu 6 ore . Ca si recunostinta serviciilor aduse detasamentul iti se acorda dreptul de a purta tag-ul "DTV" in continuare. Aceast decizie este definitiva.

Log in to comment

detasamentu's Avatar
detasamentu replied the topic: #230 4 years 5 months ago
Daca am inteles bine Alex, tu te-ai inscris la mercenar BF4 fara sa ai cont de bf4.. Interesant - o sa consider aplicatia ta NULA,pana cand iti rezolvi problema cumpararii jocului. Dupa aceea mai revii cu un post.
AlexFrost's Avatar
AlexFrost replied the topic: #207 4 years 5 months ago
Ca sa fie clara situatia mea de maine 22.12.2013 voi fi activ in cadrul canalului de BF4, deoarece pana in momentul actual nu detin o copie a BF4. Sper sa ne intalnim in timpul zilei de sambata pe serverele BF. LONG LIVE DTV!! Sper ca dau de tine Parinte ca sa facem o runda(sau mai multe)superba impreuna. :side: . Chiar vreau sa avem un clan prosper cu membrii care se respecta intre ei si care reusesc sa respecte regulamentul de ordine interioara sa-i spunem mai dragut asa. :)
Nu doresc clanului si membrilor lui decat multe meciuri si competitii castigate fie ele de Battlefiled , dota sau C.S. ( am pus bf primu ca doar e jocu meu preferat si mersi Parinte pentru bunatatea si mai ales rabdarea cu care m-ai ghidat prin acest joc ca na doar lucrezi la biserica trebuie sa faci asta) :)
detasamentu's Avatar
detasamentu replied the topic: #178 4 years 6 months ago
Parinte esti dur, nu toata lumea are timp, sau are alte mersuri . Tocmai de aceea exista doua feluri de membrii : mercenarii - care au timp sa joace , si cei premium ca nu au timp dar vor sa faca parte si sa poata juca la nivele PRO. Bineinteles ca exista si jucatori dedicati care isi dedica timpul personal liber comunitatii si jocului de Battlefield.
PARINTELE07's Avatar
PARINTELE07 replied the topic: #175 4 years 6 months ago
asta e B) B) ! ... fiecare dupa posibilitati !!!...e important ca atunci cand faci parte dintr-o comunitate de genul( gaming) in cazul nostru B) B) B) trebuie sa stii de la bun inceput ;) ;) ,.. 1= daca esti in masura sa iti faci acel post de recrutare ...2=sa iti pui intrebari daca pentru a juca in competiti sau cu noi pe un team speak ...exista niste costuri (financiar vorbind )..iar pentru a intra pe team speak Sacalu a specificat destul de clar CONDITIIILE !...3=sa te gandesti intotdeauna ce pretenti ai ..... B) B) B) P.S RENASTEREA DTV NU SE POATE FACE CU ASTFEL DE PERSOANE
AlexFrost's Avatar
AlexFrost replied the topic: #174 4 years 6 months ago
Sincer sa fiu ma interesa doar parola de TS ca sa pot juca cu voi si chestia cu tagul. Cat despre termenii aceia nu ii pot respecta. Cel mai activ sun in week-end in special sambata seara. Ca in restul zilei am niste cursuri si ceva din ziua de duminica.In vacante activ cam in fiecare zi.