.

User Rating: 1 / 5

Star ActiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

 Un film interesant despre un "cetatean" care realizeaza lipsa unei protectii reale in fata amenintarilor societatii umane si incepe sa sa-si construiasca propria aparare. Bine inteles ca in descrierea normala a filmului este numit criminal in serie, dar stim foarte bine ca ...

de fapt in realitate criminal in serie este numit doar individul care nu face parte din armata, politie sau alte institutii care impun prin intermediul fortei reguli proprii in societate.John Doe Vigilante este un film similar cu "Law abiding citizen", merita 2 ore pierdute in fata monitorului, a aparut calitate DVD si abia astepta sa fie vizionat. Trailerul mai jos.

Log in to comment

ValiMan's Avatar
ValiMan replied the topic: #1938 3 years 7 months ago
L-am vazut aseara, e bun filmul si culmea e ca australienii(ca acolo se desfasoara actiunea) sunt foarte restrictivi cand e vorba de violenta..
P.S.Tipu nu-si construieste propria aparare ci aplica justitia pe cont propriu pedepsindu-i pe recidivisti fiind si judecator si calau iar pe langa scote la iveala defectele unui sistem pe care se bazeaza o lume apatica de cele mai multe ori indiferenta la problemele celor din jur.
E un film de actualitate ce pune punctul pe i (si cum zicea un amic) si caciulita pe ...a.