.

  • No posts to display.

User Rating: 1 / 5

Star ActiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

 clanbase no more este terminatClanbase nu mai exista. Detasamentu DTV este alaturi in aceste momente de acea "parte" din ClanBase care a reusit sa aduca comunitatii competitii si laddere adevarate in trecut 2004-2007. Trebuie totusi, pentru cei care nu stiu sa va subliniez ca "liga" clanbase in ultimi ani a fost otravita din interior de interese financiare ..

hranind la propriu echipe de trisori care au distrus la propriu imaginea acestei comunitati.GGI a sistat sustinerea financiara acordata echipei de voluntari care administrau acest site, refuzand chiar sa le returneze drepturile de functionare pe cont propriu.

      Mentionez ca "liga "ESL" in ultimii ani se pare ca are aceasi politica de "toleranta" pentru echipe de cheateri, plus ca practica si acelasi tip de membership VIP doar ca mult mai costisitor decat ClanBase-ul. Detasamentu DTV isi manifesta cu aceast ocazie DEZACORDUL privind competitiile care au ca premii valori monetare .Subliniez ca ( aviz amatorilor care nu stiu ce inseamna o competitie in definitia proprie a termenului ) o competitie este concursul intre doua parti cu scopul de a scoate in evidenta aptitudinile uneia , PUNCT , si nimic mai mult . O competitie este modalitatea in care ea se desfasoara, o competitie nu se termina cu un castigator si un perdant, o competitie nu poate fi retribuita cu premii de nici un fel, o competitie este o manifestare pura a metodelor supravietuirii oricarei forme de viata constiente. Constiinta existentei este valoarea competitiei.

Log in to comment

AdDeR's Avatar
AdDeR replied the topic: #276 4 years 5 months ago
Mda Specific multor "Ligi" din ziua de azi.... Strica tot ce s-a creat in ani ...
Eu va anunt ca la un moment dat vom face noi o "Liga Electronica" in care nu se vor intampla astfel de lucruri precum promovarea cheaterilor si multe altele.

Sacale nu sunt de acord cu faptul ca nu ar trebui sa punem in joc si niste premii deoarece aceste lucruri motiveaza echipe numeroase sa se implice in competitie.
Si tine cont de un lucru , de multe ori omul face reguli , da sens unor lucruri , iar in timp schimba sensul fiecarui lucru, asadar se explica de ce ei nu considera ca o competitie ar trebui sa fie jucata fara o miza materiala.Plus de asta , consider ca toate acestea pleaca chiar de la sponsori , care automat pun premiile pe masa pentru a face reclama produselor lor ex: Steel Series ,MSI ,Intel etc.
In competitiile din PGL totul se face cu premii materiale : BANI + COMPONENTE PC .
Nu consider ca este un lucru rau , doar trebuie sa se obisnuiasca cei care nu cunosc aceste demersuri.
Adica de exemplu cand vom avea echipa de CS GO formata atunci ei se vor inscrie in PGL , unde daca joaca bine vor fi observati de sponsori si vor primi oferte (PLATITI SA JOACE PENTRU EI ). Vor face tricouri pe care vor pune automat si numele firmei lor si avantajul este ca poti fi sponsorizat de multe firme simultan , fapt ce explica de ce echipele mari din lumea CS-ului au tricourile pline de firme ce ii sponsorizeaza.
Sunt multe aspecte care avantajeaza dar desigur sunt si dezavantaje.
Salut !