.

  • No posts to display.

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

tastatura kd600l gaming iluminataSa va povestesc putin despre tastatura iluminata de gaming-multimedia A4Tech KD600L. Pentru subsemnatul este inlocuitorul tastaturii de gaming Cyborg V7, si NU am fost platit ca sa fac acest review. Bineinteles ca nu se pot compara pentru ca sunt de clase de pret diferite, A4tech are un cost mediu, iar Saytek-ul este ..

un high end. In primul rand trebuie sa va marturisesc sunt frumos impresionat de versatilitatea acestei tastaturi, prezentandu-se foarte bine pentru cei 80 de lei pret de achizitie.

Iluminata DA sau NU :

Iluminarea este 95% perfecta, de o singura culoare de intensitate 70%. Nu se poate regla intensitatea, literele sunt bine definite pe lumina. Iluminarea are un buton de ON/OFF destul de fix, nu este jumper, este cu conector. In comparatie cu alte tastaturi iluminate este o iluminare uniforma, Cyborg-ul avea posibilitatea iluminarii diferitelor grupuri de taste, ceea ce poate fi destul de obositor daca nu se face cum trebuie. Cel putin pe A4tech nu ai bataie de cap, dar nici alte posibilitati .

   Se electrizeaza :

 Dupa cum se vede in poza de mai jos, materialul din care este confectionata tastatura se incarca electric cu energie statica, astfel atrage firisoarele de praf si scamele de marimi mici, dar la soare se vede bine.

Taste multimedia :

Avem si aceste taste multimedia, care la apasare actioneaza tastele default din windows.Deci daca schimbam aceste functii default din windows putem spune ca avem 10 taste MACRO editabile multimedia.In jocuri NU CRED ca se pot programa, tastatura fiind generala si nu dispune de nici un soft sau interfata de programare functii. Tastele de pe stanga sunt de browsing si FOARTE folositoare si la indemana in special in WINDOWS 8 !!

Si pe dreapta :

 Fixare mobilitate :

 Tastatura dispune si de 2 picioruse de inaltare, si este fixata pe birou de 4 suporti acoperiti cu cauciuc antiderapant foarte eficient pe lemn.

Mufa USB, nimic iesit din comun, nu este aurita pentru conductibilitate mai buna nimic, asta este pentru cei 80 de lei nu primesti si AUR, sa-ti intre bine la cap.

 

Log in to comment

AdDeR's Avatar
AdDeR replied the topic: #291 4 years 5 months ago
Detaliile fac diferenta mereu... Iar noi trebuie sa fim foarte prudenti cu ele .
Sacalu's Avatar
Sacalu replied the topic: #289 4 years 5 months ago
Atentie ca este KD 600 , lipseste litera "L" de la ILUMINATED // deci NU ESTE iluminata asa se explica si diferenta de pret.
Enigma's Avatar
Enigma replied the topic: #285 4 years 5 months ago