.

  • No posts to display.

User Rating: 1 / 5

Star ActiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

      No hai la Cluj Iohannis. Domnul Iohanis a tinut o adunare generala la Cluj Napoca in tinutul vampirilor sugatori de sangele taranilor. In 25 octombrie 2014 domnul Iohannis a venit la Cluj cu cel putin 100 de autocare cu diferite placi de identificare agatate la bara autobuselor. La noi in Ardeal mai frate avem o vorba ase din mosi  care zice asa:...

daca e campanie electorala fa pe dreaku-n sasa sa aduci la adunare tot poporu ca daca ar fi sa numaram si clujenii care ies la mitting...no IOI  - stii ca noi mai bine merem la IULIUS MOL. Il astept si pe Poanta ( "tipu cu poanta" aa nu stiti care poanta, aia care zice ca nu o sa ne vinda tara .Ma da stai un pic ca petrolu e "privatizat", gazu e vindut,  si DACIA sa dus la Dreaku , poate ca nu e o poanta - ca nu prea mai au ce vinde astia.

      Si ca sa inchei, pe vremea cand eram eu copil, bunu meu zicea: ma Vasile apoi sa stii tu, ca ala care vinde tara se numeste tradator; bunicule draga mie rusine sa iti spun, am fost vanduti, nu mai avem tara, acum suntem EU.

 

Log in to comment