.

  • No posts to display.

User Rating: 1 / 5

Star ActiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Dap, daca ai jucat BF4, BF3, BFBC2 si ai pe acelasi cont de origin si Battlefield Hardline, atunci vei primi in ziua lansarii jocului, 17.03.2015, pachetul de VETERAN. Pachetul contine 30-minute 200% Objective Boost si ...

30-minute 200% Teamplay Boost plus ceva emblema partiala dupa cum se vede mai jos.

Log in to comment

trkMaster91's Avatar
trkMaster91 replied the topic: #2663 3 years 3 months ago
fratiilor avem premium la bfh alti bani de cheltuit :lol:

Zalmolxis's Avatar
Zalmolxis replied the topic: #2654 3 years 3 months ago
Pai si se mananca???? ca mai am si in Bf4 boost-uri 56 de 100% , 360 de 25%, 15 de 200% si 187 de 50% :huh: :huh: :huh: si sa si le bage undeva ca mie nu-mi trebuie gunoi :angry: :angry: :angry:
trkMaster91's Avatar
trkMaster91 replied the topic: #2650 3 years 3 months ago
PARINTELE07's Avatar
PARINTELE07 replied the topic: #2591 3 years 3 months ago
nu conteaza daca nu citesti WERTY!!!.........Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuccccccccciiiiiiiiiiii!!!...iar ti-ai dat cu tesla in coai_!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: si a plans fericit pana la adanci batraneti!..............scuza dar asta ma amuzat tare .... pana la urma ce vroia asta ?...cum il cheama ?.......WERTY !!!!.....cine-i asta???....ce vroia?....ce tot cauta ???....NU AVEM PRIETENEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!
detasamentu's Avatar
detasamentu replied the topic: #2580 3 years 3 months ago
Se pare ca trebuie sa iau putina consideratiune si sa pierd din nou timpul dar daca nu sunt REALIST oamenii continua sa viseze.

Avand in vedere postul tau Werty ( care facea direct aluzie la faptul ca nu as fi stiut ce inseamna "scarita" sau ca am scris gresit literar "scara" in engleza, ai obrazul gros pentru ca asa il ai. Daca vrei sa stau sa iti explic care este scopul unui LIMBAJ ...... mai ai timp sa inveti, inca esti tanar.
In alta ordine de idei EU ( SACALUL cel din DTV ) nu simt nevoia sa caut

o echipa net superioara de 8v8

, eu am creat-o acum 8 ani si inca este aici. Nu simt nevoia nici sa postez pe alte site-uri ale altor echipe net superioare ( in cazul tau DTV net inferior ).
Cu alte cuvinte daca parasesti un grup de oameni, DTV-u, atunci ce mai faci aici ?

Bineinteles ca acest reply NU ti se adreseaza TIE ( Werty ).
Zalmolxis's Avatar
Zalmolxis replied the topic: #2573 3 years 3 months ago
:ohmy: "Werty" Eu nu te urasc :lol: si pt. mine jocurile sunt jocuri nu competitii :whistle: ."I play to have fun and nothing more: :woohoo: Bf-ul nu-i un joc de "Esports" oricat ai incerca mai ales acum cand hartile sunt create numai pt. 64 de jucatori, Fortbitul-ul e facut pt. monitoare de 30Hz , hackul e la el acasa si caca EA cate un jocl aproape in fiecare an :blink: :blink: :blink:

P.S Uiti ca asta e internet si nu citesti omul ca vrea sa glumeasca sau nu :huh: :huh: :huh: nu sarii calul cand nu trebuie :lol:
Werty's Avatar
Werty replied the topic: #2572 3 years 3 months ago
Asa de mult ma urati toti acum, incat si cand port o discutie normala cu voi (ceea ce am facut mereu), voi tot cu rautatea ma luati.

Problema e ca am plecat in aprilie anul trecut neanuntat? Nu am vrut sa se stie unde, era alegerea mea.
Bine a zis cerealno, cu cat te urasc oamenii mai mult in domeniul gamingului in Romania, cu atat te compatimesc pentru ceea ce esti tu in stare sa faci. ( cu asta ati aflat si pentru cine "v-am lasat" - o echipa net superioara de 8v8, unde munca si talentul sunt foarte apreciate)

Puteti sa ma urati cat vreti voi pentru ce vreti voi, nu mai am de-aface cu voi niciodata.

Cand parerea care o aveti voi despre mine o sa o aiba si altcineva (momentan nu o are nimeni, ba dimpotriva), atunci o sa admit toate si eu ca sunt cum credeti voi.

Insa cand vine vorba de voi (pun si eu problema asa pentru ca si voi ati vorbit despre mine), toti cei pe care i-am intrebat (si sunt destui) ce parere au despre clanurile DTV si RED din Romania, am primit raspunsurile: "Injuraturi peste injuraturi" ; "Inculti!", etcetera.

Cine cum este? (Remarcati intrebarea retorica)

Nu va obositi sa scrieti inapoi, nu o sa citesc, pentru ca o sa pun site-ul cumva pe interdictie pe browser.
(Daca asta vi se pare rautacios, sa stiti ca mai mult e o marturisire sincera despre ce crede lumea despre voi, si am ajuns sa cred si eu.)
detasamentu's Avatar
detasamentu replied the topic: #2571 3 years 3 months ago
Ma refer la pielea de pe obrazul tau bineinteles.
Werty's Avatar
Werty replied the topic: #2570 3 years 3 months ago
Prin ''LEDDER" te referi la ladder drept competitie, sau la altceva?