.

  • No posts to display.

User Rating: 1 / 5

Star ActiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

   In primul rand o groaza de mega de downloadat, odata vreo 2 giga cu ceva patch pentru origin si apoi DLC-ul propriuzis care mai are vreo 6-7 giga. Sunt curios sa vad cat o sa reimprospateze jocul acest ultim DLC, desi se zvoneste ca ar mai fi vreunul cu nu stiu ce dinozauri....

Eu termin de scris deocamdata si revin cu un update imediat dupa ce joc si eu un pic din acest ultim DLC, aud ca se striga pe TS3 ca hartile sunt gigantice si nu mai am rabdare sa stau la download de abia astept sa vad "walkerii" si alte chestii interesante din Final Stand. Si va las mai jos si trailerul de lansare, cel NOU bineinteles , asa de o completare.

update:

- dupa vreo ora de joc pe modul conquest am urmatoarea impresie:  harta gigantica, POD-urile nu am reusit sa le controlez deloc, hover tank-ul experimental ESTE INTRADEVAR intr-un stadiu experimental, hartile sunt frumos desenate dar au un contrast puternic de noroi si zapada, plin de brazxi ceea ce face sa fie foarte greu sa iti dai seama care e inamicul si care e ursul polar, cu snowmobilu zbor la propriu si nu iei damage. Ce sa va mai zic ? aaaa toate DLC-urile au adus cu ele arme noi, asta BA. Va las pe voi sa trageti concluzia.

 

 

BAttlefield 4 Final Stand - final trailer

Screen 1:

Screen 2 :

Log in to comment

ValiMan's Avatar
ValiMan replied the topic: #2119 3 years 6 months ago
trkMaster91's Avatar
trkMaster91 replied the topic: #2117 3 years 7 months ago
hartile sunt faine dar parca sunt prea mari .
Zalmolxis's Avatar
Zalmolxis replied the topic: #2116 3 years 7 months ago